Udgivet i Skriv en kommentar

Nu er der 10 små bøger i serien om Fanni

D. 24. april udkom 4 nye Fanni bøger:
Fannis brune bog, Fannis orange bog, Fannis sorte bog og Fannis hvide bog – så nu er der 10 i serien.


1. Fannis Grønne Bog.
Fanni og Drage vil gerne sove, men Drages mave rumler, og han prutter. Det kan Fanni ikke lide. Hun kan slet ikke falde i søvn.

2. Fannis Gule Bog
Fanni kan ikke se solen om natten, når det er mørkt, derfor vil hun male solen. Men hendes sol bliver vind og skæv, så hun gør den til en citron, og hun maler et spejlæg og en kylling og alt som er gult.

3. Fannis Blå Bog
Fanni maler himlen blå og med hvide skyer på. Hun kravler op og sætter sig på skyen, men så giver den sig til at regne. Den regner den blå himmel væk, og himlen bliver til en kæmpe vandpyt.

4. Fannis Røde Bob
En fugl snupper Fannis røde jordbær og flyver væk. Det vil hun ikke have. Hun tegner en motorcykel, sætter sig op på den og ræser afsted efter fugl og jordbær.

5. Fannis Lilla Bog
En lilla tråd snor sig som en labyrint gennem Fannis hus. Fanni følger den hele vejen for at se, hvor tråden ender.

6. Fannis Grå Bog
Alt er gråt og kedeligt, når det regner, synes Fanni, og hun har glemt sin elefant ude i regnen. Det er trist.

7. Fannis Brune Bog
Fannis nye trøje er brun, brun som en hundelort, brun som en rådden plet på æblet, brun som naboens gale hund. Fanni kan ikke lide brunt, derfor kan hun ikke lide sin trøje.

8. Fannis Orange Bog
Fanni maler et græskarhoved. Hun gemmer sit eget hoved i græskar-monster-hovedet, og hun synes det er sjovt at forskrække alle dyrene, indtil det bare ikke længere er sjovt.

9. Fannis Sorte Bog
Fanni finder en bog og åbner den. Man kan gå ind i bogen, ned i et kulsort mørke. Her møder hun alle de figurer, hun kender fra eventyr og børnesange.

10. Fannis Hvide Bog
Det sner, alt er hvidt, også Fanni i sit hvide vintertøj. Hun er næsten usynlig i den hvide verden. Hun bygger en snemand, og snemanden bliver levende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *